Tamplarie Aluminiu

Ferestre și uși

Altest - kmg

ALTEST – KMG este un sistem de ferestre unic ce combină numeroase posibilități de design cu performanță de calitate ridicată și viteză de producție. Această nouă generație de soluții innovative de geamuri reflectă tendințele arhitecturale actuale cu privire la maximizarea luminii ce oferă niveluri excepţionale de izolare.

Geamuri SGT
Ferestre și uși

Alumil

Ferestrele și ușile ALUMIL sunt concepute pentru tendințele actuale și viitoare ale clădirilor: clădiri cu putere scăzută, locuințe sigure, acces maxim la lumină şi performanțe extraordinare în cele mai extreme condiții ale vremii. 

Sisteme culisante

MasterPatio

Combinatii multiple cu Masterline 8, izolare termica superioara, confort imbunatatit si design curat fac din MasterPatio noua generatie de solutii glisante.
Sisteme culisante

Geamuri sgt

Bucurați-vă de un aspect infinit cu performanțe maxime. Design-ul ultra subțire al sistemului de culisare creează suprafețe mari transparente, cu un aspect ușor, lucios și elegant.

Usi Armonice

Usi Armonice

Ușile armonice de aluminiu sunt soluția elegantă de armonizare a spațiului, fiind recomandate zonelor unde se dorește utilizarea eficientă a unui spațiu mai mare. Totodată, acestea sunt recomandate pentru a fi folosite și în hoteluri, restaurante, cafenele sau săli de conferință.